.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Eilen oli siistiä.....kahdellakin tavalla. Oli siistiä, että aurinko paistoi ja oli siistiä, koska olin siivonnut. Tänään tulokset on alkaneet kadota elämänjälkien alle. Päätin napsia laajempia kuvia myös olohuoneen tv-seinästä, vaikkei toi musta laatikko mikään silmänilo olekaan. Seuraava telkkari on valkoinen, mutta toimivaa kapistusta ei vaihdeta.Joku insinööri vois kyllä olla niin fiksu, että kehittäisi valkoisen ruudunkin. Oishan se paaaaljon kivempi, kuin toi musta, joka pomppaa silmille, vaikka sitä yrittäisi piilottaa. Ehkä mun täytyy sitten joskus valkoiseen telkkariini hankkia pyörimään joku takkatuli-tai akvaario-dvd :)


Täällä on tänään satanut koko päivän. En oo liikahtanut kotoa mihinkään. Vietettiin tytön kanssa kolme tuntia lajitellen hama-helmiä lokerolaatikkoon ja loppupäivä onkin kulunut taas helmiteoksia väsäillessä. Testailin ekaa kertaa korviksia ja huomenna ajattelin kokeilla niitä töissä. 

Myös talvivaatteet on vihdoin ja viimein varastoitu. Koko perheen kaikki toppavaatteet sain mahdutettua kahteen tyhjiöpussiin. Edelleen seuraan aina ihmetellen, miten pakkaukset pienenee ilman vähetessä. Huikea keksintö.

Nyt jatkan pikku-Leijonien kiekkofinaalin jännittämistä. Hyvä Suomi!4 kommenttia :

 1. Ihanan näköistä! Silloin harvoin, kun ehdin ja saan siivottua kunnolla, tykkään hetken vain istuskella ja ihailla siistiä kotia. Täälläkin jännitetään toisella silmällä Pikkuleijonien peliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että hävittiin finaali, mutta oli se kyllä valitettavasti odotettavissa. Vastustaja oli eilen parempi.
   Mä harvoin maltan istua nauttimassa, mutta siivousurakan jälkeen tulee napsittua näitä periaatteessa turhia kuvia ihan vain siitä ilosta, että on kerrankin kaikki paikallaan :)

   Poista
 2. Ihana jotenkin toi vimppa kuva! Friikin silmä lepää, kun taulut on niin just eikä melkein suorassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi seinä on kyllä mystinen. Vaikka oon vetänyt 2-puoliteipin ja vatupassin kanssa taulut suoraan, näyttää ne monissa kuvissa silti olevan vinksallaan. Melkein epäilen kuvaajassa olevan vikaa, mutta eihän se toki niin voi olla ;)

   Poista