.

torstai 1. tammikuuta 2015

DIY: Kauneudenhoitoa vasaralla



Hyvää tätä vuotta! Päätin aloittaa sen blogin puolella muka nokkelalla otsikolla ja ylikäsitellyillä kuvilla. Ei sitä auringonvaloa tänäänkään saatu, joten näillä mennään.



Ennen joulua kuuklettelin urakalla erilaisia ohjeita kuorintavoiteisiin ja teinkin pari erilaista versiota vartalonkuorintaan. Koska ne on ainakin mua itseäni miellyttäneet, päätin nyt kokeilla yhtä vähän erilaista ideaa, johon törmäsin netin syövereissä. Mä päätin tehdä tästä oman version ja säveltää omasta päästä, koska aiemmista sekoitteluista oli jäänyt käyttökelpoisia raaka-aineita yli. Vuorossa siis huulten kuorintaan oma diy-aine.


Pätkäisin karkkikepistä noin 3 cm pätkän, jonka vasaroin pussissa palasiksi (hienommat leidit varmaankin käyttävät tähän hommaan morttelia). Kippasin muruset pieneen kulhoon, lisäsin 1 rkl sokeria ja vähän vähemmän oliiviöljyä. Noista karkkimuruista tuli jo jonkin verran väriä, mutta hifistelin laittamalla tipan punaista elintarvikeväriä, kun sitä sattui kaapissa olemaan. Ainekset sekaisin ja purkkiin.


Piti muuten kokeilla maistaa. Varmaan siitä alkuperäisen ohjeen kookosrasvasta ois tullut vielä makoisampaa, mutta ei tääkään pahaa oo. Karkkikeppejä on vielä sen verran jäljellä, että näistä vois kuukletella vielä jotain muutakin kivaa. Vai oisko sulla heittää joku kiva idea?

Mitenkäs teidän uusi vuosi on startannut? 



6 kommenttia :

  1. Oi mahtava idea ja kauniin näköistä. Kyllä kelpaisi minullekin. :) Iloista uutta vuotta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kivan helppoja ja nopeita tehdä. Kannattaa kokeilla. Kivaa alkanutta vuotta :)

      Poista
  2. Niin alkaa tääkin vuosi näteillä kuvilla ja hyvillä ideoilla että kerrassaan!
    Täytyypä pistää korvantaa tämäkin resepti, jos vaikka jostain kaupasta löytyis vielä karkkikeppejä, tässä huushollissa ne on jo kaikki pistelty.. ;)
    Oikein hyvää iloista onnellista uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai näitä vois tehdä joistain muistakin kovista pastilleista. Ja toimiihan toki ilmankin.
      Ihanaa alkanutta vuotta sulle myös <3

      Poista
  3. Ihana idea! Kiitos kun jaoit tämän. Meiltäkin meni viimeiset karkkikepit tänään, täytyy katella josko niitä olisi vielä jossain (alessa).

    Kivaa alkanutta vuotta 2015!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy. Ja voihan tätä koittaa tehdä muistakin pastilleista.
      Hyvää alkanutta vuotta sulle myös :)

      Poista