.

lauantai 18. toukokuuta 2013

Persoonalliset päällisetOn aina hienompaa sanoa jotain persoonalliseksi kuin oudoksi, kummalliseksi tai vähemmän hienoksi (eli rumaksi). Siks meidän terassituoleissa on nyt persoonalliset päälliset. Ne on siis vähän rumat, mutta periaatteessa ihan ok. Ehkä vähän erikoiset, eikä niiden eteen oo juurikaan nähty vaivaa.


Eli meillä on siis todella persoonalliset ja erityiset terassituolit. Tähän on muuten melko monta syytä, mutta kaks suurinta ovat:
 1. En jaksanut hirveesti panostaa, koska kalusteet on edelleen myynnissä ja päälliset on todennäköisesti joka tapauksessa syksyllä roskiskamaa.
 2. Asetin syksyllä itselleni kankaiden ostokiellon, joten jouduin toteuttamaan nää tilkkutäkkityyliin olemassaolevista kankaista.'
Ihan sairasta väsätä  päällisiä 20cm palasista, mut se on ihan mun oma syy. Mun laatikoiden kätköistä löytyy kymmeniä metrejä kangasta, joten ei vaan luonto antanut periksi ostaa lisää kangasta tähän projektiin.
Ja koska nää on varmaan ihan entiset kesän jälkeen, niin ei huvittanut ihan kalleimpia kangasaarteita näihin uhrata.

Terassin lattiasta huomaa, et tänään oon käsitellyt kalusteet kahteen kertaan, mutta terassia ei oo vielä sen jäljiltä pesty. Oon huhkinut koko päivän hiki hatussa, mutta nyt on sekin homma tehtynä.

Onneks huomiseksikin on luvattu lämmintä. Lupasin kaivaa tytön leikkiteltat esiin (ihania sisustuselementtejä).
Ja kyllä huomiseksi on paljon muutakin hommaa tiedossa. Josko vaikka aloittais parvekkeen pesemisen.2 kommenttia :

 1. Sä oot saanu taas paljon aikaiseksi. Mun lavaprojektissa vaan kestää ja kestää, miten niin yksinkertaisessa jutussa pitää olla niin paljon hommaa? Varsinkin kun jokapäivä on täynnä muuta ohjelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuonkin tunteen. Tuskin maltan odottaa, miten hemmetin kauan meidän tuleva etupiharemppa vie aikaa, kun sitäkin pitäis tehdä ihan normaalin työn jälkeen.

   Poista