.

torstai 9. toukokuuta 2013

Pientä esivalmisteluaJos toivoo saavansa äitienpäivän aamuna muutakin kuin kahvia, kannattaa varmistaa, että pakastimessa on jotain valmiina. Ihan rehellisesti en usko, että meillä mitään äitienpäiväleivonnaisia muuten tarjoillaan ainakaan seuraavaan 10 vuoteen.
Pyöräytin pikaiset suklaamuffinsit, sillä aikaa kun muu perhe oli poissa kotoa. Mä en oo mikään jauhopeukalo, mut tällasia nopeita ja helppoja juttuja tulee tehtyä aina välillä.
Tökkäsin taikinan keskelle tällä kertaa suklaapalan ja heitin taikinan sekaan vähän kaakaojauhetta. 
Siinä ne nyt on... tai siis oli. Perhe kotiutui vartti kuvien ottamisen jälkeen ja tällä hetkellä 12 muffinssista on jäljellä 7.
Tässä taitaakin käydä niin, et hyvistä valmisteluista huolimatta saan tyytyä sunnuntaina pelkkään kahviin.
Menekki kuitenkin  kertonee siitä, että nää on ihan syömäkelpoisia. Joudun ehkä pyöräyttämään toisen satsin lauantai-iltana :D4 kommenttia :

 1. Toi on totta, jos haluaa saada jotain hyvää, niin leivottava se on itse. Mä meinasin jotain mansikkatorttusta, sellasta tekis just mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten joudun myös uusiks leivontahommiin. Aamulla muffinsisaldo näytti kahta :/

   Ehkä haen sit vaan jonku pakastekakun :D

   Poista
 2. HIHI!! Meillä on huomenna siskon lasten syndejuhlat, joten siellä saa namnam kakkua. Olkoon se mun äippäpväherkut :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin muffinssisaldo näyttää yhtä, joten joutuu tässä kauppaan tai taikinaa vääntämään, jos jotain meinaa saada :D

   Poista