.

lauantai 11. toukokuuta 2013

Addicted to...Olen Anna ja olen addikti.
Pakko se on myöntää, mä olen koukussa askartelutarvikkeisiin, ihaniin papereihin, teippeihin, nauhoihin, tarroihin jne. You name it, I love it.

Oon jo aiemmin myöntänyt, et pienenä käytin kaikki viikkorahani kyniin, kumeihin, vihkoihin ja muuhun paperisälään. Sen verran on vuosien varrella edistystä tapahtunut, et valikoima on vaihtunut, joskin osasto on pysynyt samana.

Eksyin (muka) eräänä päivänä Oi, Paketti-nimiseen nettiputiikkiin. Pari kertaa selasin valikoiman läpi ja selkäranka kesti. Mut sit mä klikkasin alusta kolmannen kerran ja peli oli menetetty. Ostoskoriin alkoi kertyä kortteja, nauhoja, papereita, pakettikortteja ja muuta ihanaa.
Jossain vaiheessa huomasin postikulujen kasvaneen 8 euroon. Sit ajattelin, et kannattaa tilata vielä vähän enemmän, kun kuitenkin menee ne isommat postikulut. Siten postikulut jakautuu niinku useammalle tuotteelle (Joo, mulla on edelleen tapana muka perustella ja järkeistää itselleni näitä omia ostoksiani.). Mielestäni onnistuin kuitenkin melko hyvin itseni hillitsemään, vaikka kauppa pullistelee ihanuuksia.
Paperitarvikkeiden hamstraamisessa on yks ainut huono puoli. Niiden säilyttäminen vaatii tilaa ja huolellisuutta. Kankaat ja muut roinat voi sulloa laatikoihin ja kaapinperälle, mutta lahjapaperit täytyy rullata nätisti säilöön, etteivät kärsi.
Vähäiset säilytystilat omaavaksi ihmiseksi mulla on vähän turhan monta addiktiota :)
Kangasvarastoja ajattelin alkaa tyhjentämään laatikoista ompelukoneen kautta terassille, mutta paperitavaroiden suhteen luopuminen on hankalampaa. Onneksi varastoon on taas kertynyt muutamia tuunattavia pahvilaatikoita (nettishoppailun etuja), joiden päälystämiseen maltan varmaan jotain käyttää. Ja sit voin jotain muita paperitavaroita niihin säilöä :)
Mä muuten tykkään ihan mielettömästi siitä, että monet pienemmät nettiputiikit lähettävät paketin mukana henkilökohtaisen kiitoksen tilauksesta. Tuntee itsensä heti jotenkin tärkeäksi asiakkaaksi. Pieni juttu, mut mulle ainakin tuottaa ostajana suurta iloa. Tässä kaupassa muuten toimituskin oli tosi nopea, lämpimät suositteluni (tääkin on ihan ilmainen mainos).

Onko teillä muilla jotain vastaavanlaisia "riippuvuuksia"? Onko siellä astiahamstereita, paperinkerääjiä, kangas- ja lankahamstraajia tai muita vastaavia? Miten näitä tuhansia ihania houkutuksia pystyy vastustamaan, kun hinnat ei päätä huimaa ja oma selkäranka ei kestä?

Tänään aion vähän askarrella, kun tyttö alkaa väsäillä äitienpäiväkortteja. Niistä lisää illalla.
Kivaa lauantaita kaikille.
4 kommenttia :

 1. Voi ei! Ihana nettiputiikki! Ja liian helpolla linkin klikkauksella sinne pääsin. Katsotaan montako kertaa oma selkäranka kestää läpiselaukset :)

  Onneksi on muutto edessä, niin ei voi (vielä) hirveämmin ottaa säilytykseen mitään hankalaa. Mutta ai että, kun muuton jälkeen löytyy sitä säilytystilaakin sitten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tähän myös heti. Ihanaa muutaman euron tavaraa.
   Noi paperitkin on niin kauniita, että ne pitää varmaan ripustaa seinälle :)

   Poista
 2. Olen Riikka, ja olen askartelutarvikeaddikti. Uusi lukijasi ilmoittautuu matkaan mukaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa. Tervetuloa. Kiva, etten oo ainut ko. lajityypin hamsteri :)

   Poista