.

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Onnesta soikeena..just sua mä oon etsinyt. Tuskallisen pitkään ja hartaasti. On koluttu nettikirppareita ja myyntipalstoja, kyselty tutuilta ja googletettu tuntitolkulla. Mutta nyt kun olin ehtinyt jo luopua toivosta, odotti vanha kirjaintaulu mua pölyisenä kirpparin nurkassa. 

Instan ja Facebookin puolella seurailevat näkivätkin heti tuoreen otoksen löydöstäni, kun vielä hihkuin ilosta. Silloin taulussa koreilivat ala-astelaisten yleisurheilutulokset på svenska. Onneksi niin, koska kyseisiin tuloksiin oli upotettu tuhottoman paljon kirjaimia ja numeroita. Erityisen innoissani olin siitä, että Patricia-niminen tyttönen oli pärjännyt useammassa lajissa. Siinä nimessä on monta yleistä kirjainta, joita pääsen jatkossa hyödyntämään.

Taululle ei ole vielä paikkaa. Ensinnäkin tää on melko suuri ja painaa todella paljon. Levy on paksua vaneria ja päällä on aito lasi. Mitään valmiita kiinnityssysteemejä tässä ei ole, joten joutuu vähän askartelemaan. Hintaa mun huippulöydölläni oli 5,50 €. Mihin sä laittaisit tällaisen taulun?2 kommenttia :

 1. Jes, kelpais tännekin. Meillä tulisi varmaan eteiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pyörinyt pitkin kämppää etsien sopivaa paikkaa taululle. Kromiset kehykset vähän häiritsee silmää, mutten raaski alkaa niitä maalaamaan. Taulu siis toistaiseksi nojailee odottamassa lopullista sijoituspaikkaansa.
   Pidän peukkuja, että törmäät vastaavanlaiseen löytöön lähiaikoina!

   Poista