.

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Ruutu ja Salmiakki


Hartman kodit: Ruutu (yllä) ja Salmiakki (alla) miellyttivät myös kovasti silmää. Ruudussa ihastelin erityisesti kokovalkoista keittiötä, ruokailutilan kalusteita ja suurta valkoista Bell-valaisinta, jonka niin mielelläni myös meille kotiuttaisin. Pojan huoneen sängynpääty oli ihan huikean hauska idea ja tykkäsin muutenkin erityisen paljon tuosta huoneesta. 

Salmiakissa tykkäsin täysin samoista jutuista. Ihana kokovalkoinen keittiö tässäkin ja kyllä mä myös mielelläni nuo ruokailutilan valaisimet kotiuttaisin. Kuinkahan suuren talon sitä tarvitsisi, että vois ripustaa roikkumaan kaikki himoitsemansa valaisimet :) Salmiakissa myös lastenhuoneet olivat todella kivoja ja kalustevalinnat varmasti kestävät aikaa. Ihailin pitkään molempien huoneiden seinämaalauksia. En ehkä itse jaksaisi moisia askarrella, mutta hyvältä ne kyllä näyttää.6 kommenttia :

 1. Itse en taida tänä vuonna asuntomessuille ehtiä, joten kiitos hienosta ja kattavasta koosteesta sekä kauniista kuvista! :)
  Iloisia kesäpäiviä sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuvia niin paljon, että loppuviikko vierähtää ainakin vielä messupostausten parissa, vaikka yrittäisi julkaista pari päivässä :)
   Ihanaa lomaa sinne!

   Poista
 2. Minua viehätti molemmissa nuo keittiöt. Valoisuutta luo valkea väri, tykkään.
  Kiva nähdä etukäteen kuvia, itse aion mennä käymään myöskin paikanpäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokovalkoinen vaan toimii aina :)
   Ehdottomasti kannattaa käydä myös paikanpäällä.

   Poista
 3. Tosi mukavaa, että laitat näin hyviä esittelyjä! On varmasti helpompi paikan päällä tutustua, kun on nähnyt kuvia etukäteen! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä arkistoissa useampi messupostaus, joten melkein jokainen talo tulee esiteltyä jollain tasolla. Kiva kuulla, että messupostaukset ovat miellyttäneet, vaikka uskon, että osa on jo korviaan myöten täynnä koko messuja :)

   Poista