.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Lumiance Talo


Toiseksi viimeinen Asuntomessupostaus esittelee yhden tyylikkään kodin: Lumiance Talon. Tämän talon sisustuksessa on paljon tummia värejä. Yllätin ehkä hieman itsenikin ihastumalla tähän taloon, joka on värimaailmaltaan niin kovin erilainen, kuin oma koti. 

Tässä talossa valoa ja avaruutta on niin paljon, ettei kokomustat keittiökaapistot tai tummat seinät ahdista yhtään. Tykkäsin todella paljon kattovalaisimista ja tyylikkäistä huonekaluista. Deer-hylly ja koko seinän mittainen String-kokonaisuus ainakin kelpaisivat myös omaan kotiin. 

Illalla suunnataan vielä kierrokselle puukerrostalo Mäihään ja heitetään sen jälkeen Kotikolmiossa hyvästit Asuntomessuille. Muutama postaus sieltä tulikin väkerrettyä :)


4 kommenttia :

 1. En haluaisi mustaa itselleni. Me taas yritämme päästä väristä pois, valkoisempaan.Onneksi makuja on monenlaista, kiva kattella !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään varmaan omaan kotiin valitsisi näin tummia, mutta ihailen kovasti. Itsellä ei vaan rohkeus taitaisi riittää.

   Poista
 2. Tää oli yksi munkin ihastuksen kohteista, varsinkin tuo ihana keittiö-ruokailutila:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mäkin iskin silmäni ekana keittiöön. Vasta sen jälkeen tajusin, että itse asiassa koko talossa oli todella vähän mitään, mistä en olisi pitänyt.

   Poista