.

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Heikius Hus ja Skaala
Tänään esittelyssä kaksi erittäin positiivista yllätystä. Heikius Hus-Taloon (yllä) astellessa en oikein osannut odottaa mitään. Ei ollut olemassa mitään ennakkokäsitystä siitä, millaiset tilat ja minkä typpinen sisustus meitä sisällä odottaisi. Talo ja koko sisustus olivat erittäin onnistuneita. Lämminhenkistä, kotoisaa, kaunista ja rohkeaakin. Paljon viherkasveja, luonnonmateriaaleja ja valoa. Ei ihan mun tyyppinen, mutta tykkäsin. Ja kyllä mä tuoltakin aika monta juttua mielelläni meille ottaisin.

Passiivikivitalo Skaala (alla) taas sai mut ihan fiiliksiin siitä syystä, että talossa oli älyttömän paljon emännän itse tekemiä sisustusjuttuja. Lisäksi kangaspuut, neuletapetti ja monet muut sisustuksessa näkyvät jutut kertoivat siitä, että täällä tosiaan osataan tehdä omin käsin vaikka mitä.

Olohuoneen rahi ja tuo keltainen virkattu hattuvalaisin olivat ihan huikean hienoja. Lastenhuoneen upeinta DIY-juttua en osannut edes valita. Ei taitais mun kärsivällisyydellä koskaan tuollainen koira tai nalle valmistua. Ihanan erilainen talo ja nautin kovasti kiertelystä. 2 kommenttia :

  1. Kivoja yksityiskohtia, juuri toi valaisin ja rahi pistivät näissä kuvissa silmääni. Ovat tosi hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla talossa olisi helposti voinut kuvailla kaikkea itse tehtyä paljon pidempäänkin. Talon tuleva emäntä on kyllä huikean taitava!

      Poista