.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: SamsöJämerä Samsö. Kaunis, tyylikäs, valoisa ja avara koti. Tykkäsin kovasti keittiöstä ja sisustuksesta. Kelpuuttaisin lähes kaikki kalusteet ja tekstiilit myös omaan kotiin. Tätä taloa piti ihastella oikein ajan kanssa.

Samsö on kaunis katsella, mutta meidän kodiksi tää olisi jotenkin liian hieno. Näissä tiloissa näkisin ennemmin illallisseurueen hyvän ruuan ja viinin kera iltaa istumassa, kuin oman perheen syömässä makaronilaatikkoa maitolasi kourassa. Mutta ehkä se makaronilaatikkokin näissä puitteissa maistuisi vielä vähän paremmalta.

4 kommenttia :

 1. Kyllä se makaroonilootakin sopisi ihan hyvin tähän taloon :) Kauniita yksityiskohtia oli tässäkin talossa! Olisi ollut hyvä käydä kahtena päivänä messuilla. Tuntui, että yhdessä päivässä ei ehtinyt katsoa sillain kunnolla ja tarkkaan kaikkea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sopisi, mutta mulle tää on liian hieno :) Oon niin tavis näissä asumisjutuissa. Onneksi näitä on kuitenkin kiva ihailla ja katsella. Kyllä mäkin varmaan vielä kerran messuille meen, vaikka ehdittiin kevään aikana käydä jo pariin kertaan.

   Poista
 2. Ystäväni pojan koti :) Terv. Ä

  VastaaPoista