.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Mäihä Muubs, Mäihä Galleria Konsti ja Mäihä Lusto


Viimeisenä kipaistaan vielä kurkistamaan puukerrostalo Mäihään. Nämä kohteen kierrettiin todellisuudessakin messujen päätteeksi ja kehtaan tunnustaa, että messuväsymys näkyi selvästi kuvien määrässä ja laadussa. Onneksi näitä kohteita pääsette halutessanne tarkastelemaan laajemmin Home White Home-blogissa, jota emännöi ihanainen suunnittelija itse.

Ylärivissä Mäihä Muubs, jossa alkoviin sisustettu ruokailutila ja hauska oksanaulakko kiinnittivät ainakin mun huomion.

Keskirivissä Mäihä Galleria Konsti, jossa pääsee ihailemaan kekseliäitä sisustusratkaisuja. Makuuhuoneen verhoina toimiva sisustuselementti sekä parvekelaseissa lentelevät linnut olivat mun suosikkeja tässä kohteessa.

Alarivissä Mäihä Lusto, jonka upea ruokailutilan seinä on vilahdellut viime aikoina useammassakin sisustuslehdessä. Ihastuin vähän myös tuohon sympaattiseen keinutuoliin, joka sopii tällaiseen moderniin mummolaan ihan täydellisesti. 

Kolme kovin erilaista kohdetta samassa talossa. Ihan loistavaa nähdä konkreettisesti, miten ns. tavallinen kerrostaloasunto taipuu näin monenlaisiin kauniisiin ja toisistaan melko paljon poikkeaviin sisustusratkaisuihin.


Lopuksi vielä muutama kuva messualueelta. Kovinkaan montaa ulkokuvaa ei sateesta kohtuen tullut napsittua, mutta kiinnittäkää messuilla huomiota ainakin lasten tekemiin sympaattisiin liikennemerkkeihin.


Kiitos Seinäjoen bloggareille, messukierrosten puuhanaisille ja muille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat kolme visiittiä messualueelle jo ennen porttien avautumista. Kiitos myös Vaasan bloggareille, joiden kanssa kimppakyydit messuille järjestyivät aina loistavasti. Ja kiitos Seinäjoen Asuntomessuille. Kokemus oli huikean kiva. Ja lopuksi kiitos lukijoille, jotka ovat jaksaneet kahlata läpi järkyttävän määrän messupostauksia. Seuraavaksi sanotaan heipat Asuntomessuille ja palataan arkeen.



4 kommenttia :