.

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Palkat paperipussissaHyvää pitkäperjantaita. Täällä on vihdoin saatu tehtyä rästiin jääneitä kotitöitä ja valmistauduttu huomiseen trullirumbaan. Tosin osa oksista on vielä koristelematta, mutta on niitä (mun mielestä) jo muutenkin ihan riittävästi.Meidän ovella käy joka vuosi todella paljon trulleja ja pääsiäispupuja. Oon aina yrittänyt varautua hyvin, mutta tasan kerran on karkkivarastot riittäneet. Aika monena vuotena oon kipaissut kauppaan keskellä päivää. Tällä kertaa varasin palkkaa 90 trullin tarpeeseen. Toivottavasti riittävät.


Pakkasin kaiken valmiiksi paperipussiin, joka on helppo ripustaa eteisen naulakkoon käden ulottuville. 

Onko muuten teidän mielestä olemassa joku aikaväli, jolloin kyseisen karkkikeräyksen voisi suorittaa, vai onko ok kiertää ihan mihin aikaan tahansa? Tätä asiaa mietin viime vuonna, kun ensimmäiset trullit olivat oven takana 9.30 ja viimeiset saapuivat 18.30 aikaan. Kehtaan myöntää, että jossain vaiheessa teki mieli jättää ovi avaamatta, kun olin ravannut 9 tuntia edestakaisin.


6 kommenttia :

 1. Meillä virvottiin jo viime viikolla! Mutta tää on joka vuosi, eri paikoissa eri perinteet. Mun mielestä virpomiset suorittetaan aamun ja iltapäivän aikana, ei enää illansuussa.
  Mukava trullaus-päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin meni nyt vähänä inhimillisemmin tuo virpomispäivä. Ekat saapuivat 10 aikaan ja viimeiset 14.30.
   Kivaa pääsiäisen jatkoa.

   Poista
 2. 90 😳😳😳 mä luulin et meillä käy paljon ku lähes 20 ☺️ Meillki virpominen suoritetaan palmusunnuntaina.. Täällä ainaki kaikki trullit käy ennen 12..en jaksais ravata koko päivää ovella..😁😜😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä rumba päättyi eilen klo 14.30. Tällä kertaa oli huomattavan paljon vähemmän noitia liikenteessä ja puolet karkeista jäi itselle. En kyllä valita ollenkaan :)

   Poista
 3. Kauniisti palkat pussissa :) Samaa mieltä, 90? Vau se on jo aika reippaasti! Omasta mielestä se on kans aamun ja iltapäivän aikaan. Ihanaa päivää sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa trulleja oli vähemmän ja palkkoja enemmän, eli puolet jäi itsellekin. Oon ihan tyytyväinen tähän :) Viimeiset kävivät 14.30 aikaan, joten senkin puolesta päivä meni kivemmin.
   Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne!

   Poista