.

tiistai 17. helmikuuta 2015

Kuvat eivät liity aiheeseen

Sunnuntain siivousurakan jälkeen tuli napsittua ns. turhia kuvia, joita nyt sitten käytän, vaikkei ne liity varsinaisesti millään lailla päivän aiheeseen. Mä sain nimitäin tänään älyttömän huikean ahaa-elämyksen. Tehtiin töihin Ikea-tilausta huonekaluista ja tajusin vasta siinä ostoskoria klikkaillessa, että periferia jota Vaasaksi kutsutaan, on nykyään Ikean näkökulmasta toimitusalue 1.

Ok, oon hidas. Tää on varmasti ollut näin jo vuosia, mutta kun en oo kahdeksaan vuoteen ostanut sieltä yhtäkään huonekalua, niin en voinut tietää. Täähän tarkoittaa siis käytännössä sitä, että toimituskulut ovat halvimmat mahdolliset, eli maksimissaan 119 €. 


Syy, miksi tästä intoilen, on seuraava: 
Mä oon jo pari vuotta miettinyt sängyn vaihtoa. Haluaisin kovasti eroon 10 vuotta palvelleesta jenkkisängystä, jonka alta siivoaminen on raivostuttavaa. Lisäksi haluaisin sen tilan hyötykäyttöön, eli säilytystilaksi. Ikealla ois useampikin kiva säilytyslaatikollinen vaihtoehto, mutten oo koskaan ajatellut lähteväni sängyn takia hinaamaan Tampereelle peräkärryn kanssa (kärryn kanssa en tosin ajaisi metriäkään mihinkään suuntaan).

Kun myös tyttären parvisänkykokeilu osoittautui täydelliseksi fiaskoksi, voisi samalla päivittää myös sen johonkin kivaan säilytyslaatikolliseen versioon. Käytettynä löydetystä parvisängystä sais varmasti myydessään omansa pois. Parista sängystä tuo toimituskulu on mun mielestä erittäin kohtuullinen. 

Keväinen sisustusinto siis iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Koskahan uskallan ryhtyä tuumasta toimeen?!2 kommenttia :

 1. Oi, olipas täällä ihanan isoja kuvia!

  Meidän pitäis kans saada uus sänky lapsille. Ajattelin kerrossänkyä Ikeasta ja sit maalaan ja vähän vanerilla tuunaan sitä :) Alunperin oli tarkoitus tehdä se itse mutta taidetaan runko ostaa valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksoin vihdoinkin tutkia ja testata, minkä kokoiset kuvat sopivat. Ei senkään homman tekemiseen mennyt kuin reilu vuosi :)

   Sun idea kuulostaa jo nyt loistavalta. Kivoja tuunattuja kerrossänkyjä on meilläkin ihailtu, mutta sellaiselle ei täällä ole tarvetta ja parvisänkykin osoittautui hutiostokseksi.

   Poista