.

maanantai 16. helmikuuta 2015

Uusi tulokas



Sain tänä vuonna yhden ystävänpäivälahjan. Kiitos, äiti <3
Ensimmäisen Iittalan Vitriinin hankkiminen on täällä blogin puolellakin mietityttänyt, mutten oo saanut aikaiseksi hankkia, koska en oo osannut perustella sen tarvetta millään. Halpisversiot on ajaneet saman asian.


Nyt kun Vitriini meille kotiutui, on pakko todeta sen olevan muodoltaan kyllä paljon kivempi. En mä vieläkään tiedä, mitä näihin säilöisin, mutta kokeilumielessä sinne sopivat kivasti ainakin sormukset. Ei ehkä kuitenkaan oo maailman loogisin paikka säilöä hopeitaan olohuoneen tv-tasolla.


Nyt tekis kovasti mieli hankkia myös isompi Vitriini pienen kaveriksi ja heivata noi halpisversiot kirpparikuormaan. Hinta vain kirpaisee mun pihiä luonnetta sen verran pahasti, etten varmaan lähiaikoina kipaise sitä noutamaan. Pekästään silmää miellyttävä design ei tässä tapauksessa riitä ostopäätöksen tekemiseen.

Mitä te säilötte Vitriineissä? Tai tuleeko mieleen muuten vaan joku kiva idea, mihin niitä vois käyttää? 



2 kommenttia :

 1. No siis mähän olen jo pidempään ihaillut noita joka paikassa, mutta en ole ostanut, koska en keksi mitä mä niissä säilyttäisin... Koruja mulla ei juuri ole, ja nekin vähät mitä on, täytyy säilyttää lipaston laatikossa poissa kissojen silmistä. Sitten joskus mietin, että Vitriiniin voisi pistää jotain vitamiinipillereitä/kalaöljykapseleita ja pitää sitä keittiössä kulmahyllyllä. Mutta kun se kulmahylly kerää meillä aina kaiken roskan ja pikkusälän ja on nytkin kuin lentoon lähtevä laiva, ei paljoa houkuttele sekään idis. Sinnehän se kaunis Vitriini näppärästi hukkuisi kaikenmaailman lippulappusten sun muun krääsän joukkoon.

  Tuollainen pitäisi olla jossain esillä, mutta turvassa kattien uteliaisuudelta, ja järjellinen sisältökin sille pitäisi kehittää. Tuntuu vaan mahdottomalta yhtälöltä tässä huushollissa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää sisustaminen välillä hankalaa :) Vitriini on kuitenkin sen verran arvokas hankinta, ettei sitä viitsisi tyhjän pantiksi ostaa. Joku funktio ois keksittävä. Kerrothan sitten mullekin, jos saat jonkun hyvän idean :)

   Poista