.

lauantai 21. helmikuuta 2015

DIY: TestikappaleServettilakka on yks niistä jutuista, joita on halunnut testata jo pitkään. Nyt päätin ostaa pienen purkin ja kokeilla, millaista jälkeä sillä saa aikaiseksi.


En halunnut heti ensimmäisenä uhrata kokeiluun mitään kovin kivaa tavaraa, mutta onneksi muovinen suojaruukku löytyi kaapin pohjalta uhriksi. Heti ensimmäisen sivun jälkeen alkoi vähän epäilyttää. Tää kun on just sellainen homma, jossa kuva pitää saada kohdalleen kerralla. Siirtoyritys sai aikaan repeämiä.Sinnikkäästi taistelin loppuun, mutta lopputulos ei kyllä oo ihan niin hyvä, kuin toivoin. Ei se tässä testikappaleessa varsinaisesti haittaa, mutta kynnys kokeilla tätä jollekin kivemmalle esineelle nousi. Ei kyllä meikäläisen uskallus riittäisi minkään huonekalun käsittelyyn.

Jotain säilytysjuttuja vois koittaa vielä päällystää nyt kun kerrankin on aikaa. Meillä alkoi talviloma ja parin tunnin päästä lähdetään tyttösen kanssa kohti jäähallia. Lavalle nousee Robin, Elastinen, Mikael Gabriel ja muutama muu. Tiedossa 7 tunnin musiikkipläjäys. Aika kiva startti lomaviikolle.

Mukavaa viikonloppua teille myös.
2 kommenttia :

  1. Musta siitä tuli tosi hieno!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onnistui paremmin kuin alussa pelkäsin. Tää on selkeesti tekniikkalaji, jotta saa rypyttömän pinnan.

      Poista