.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Idea ja kokeilua käytännössä



Loma on aloitettu neljän tunnin rantalekottelulla ja piti ihan mereenkin uskaltautua ekaa kertaa tänä vuonna. Säät on mitä mahtavimmat, eikä mua sit huvittanut alkaa mitään verhoja silittämään ja vaihtamaan. Ehtiihän ne joku toinen päivä sitten. Tässä terassilla on paljon kivempi istua kuin hikoilla silitysrauta käpälässä sisätiloissa.

Oon joskus aiemmin manaillut, et meidän työpisteen ainoa pistorasia on maailman hankalimmassa paikassa, eli just toisen laatikoston takana. Eipä sinne huvita kovin usein itteensä tukkia, kun joutuu siirtämään aina koko pöydän. 

Jatkojohtoakaan ei oo huvittanut pöydän alle virittää, koska se näkyy sieltä joka paikkaan. Sain kuitenkin jonkun ihmeellisen ahaa-elämyksen ja päätin heti kokeilla käytännössä. 




Eli jatkojohto lehtikoteloon. Piuhat kiinni ja ulos lehtikotelon reiästä. Tää on nyt siis tosiaan väliaikainen, koska toi tuunattu lehtiteline ei ihan sovi tolleen kyljelleen. Varsinkin, kun pohja on maalaamatta.




Ja ehkä vaatii noi muutkin työpisteen tavarat sit jonkun järkevämmän asettelun, koska tossa päällä noi näyttää vähän tyhmiltä.




Mutta näyttäis tosiaan siltä, et tää toimis myös käytännössä. Sain iskettyä tonne laatikkoon nyt aluksi läppärin  ja kännykän laturit.




Yllättävän paljon muuten vie tilaa toi jatkojohto ja laturit. Kovin paljon pienempään boksiin eivät ees mahtuisi Olin nimittäin ajatellut, et tästähän vois sahata vähän "yläreunoista" ylimääräisiä pois.




Nyt täytyy vaan metsästää jostain maalaamaton boksi ja tuunailla sit tohon sopivaksi. Myyköhän tän tyyppisiä mikään muu kuin Ikea? Sinne ei nyt nimittäin hetkeen olla menossa (valitettavasti).



18 kommenttia :

  1. Ai vitsit, todella hyvännäköinen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan just toi lehtikotelo toimi, mut täytyy metsästää jostain toinen.

      Poista
  2. Siis tää ahaa-elämys on ihan huippu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin jo tilaamassa sellasta johtojemma-boksia, mut sit iski pihiys ja tuli idea :)

      Poista
  3. Taas kannatti kurkata, mitä olet keksinyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee nyt varmaan pakkomielle toisen laatikon löytämisestä, kun häiritsee noi kyljellään olevat kolmiot :)

      Poista
  4. Aivan loistava idea. Mistä sä näitä keksit :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin tilata sellasen tarkoitukseen suunnitellun boksin, mut sit aloin miettimään, voisko sen jotenkin väsätä itse. Osui sopivasti silmään toi lattialla nököttänyt lehtiteline ja siitä se ajatus sitten lähti :)

      Poista
  5. onpa todella mainio idea, näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Just toi boksi ei ihan toimi maalauksen takia, mut toinen samanlainen vois olla nätimmän näköinen.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. On se ainakin kivempi kuin jatkojohto piuhoineen. Nyt sai kivasti läppärin laturista sen ruman "möltinkin" tonne boksiin.

      Poista
  7. Sä oot kyllä varsinainen neronleimauksien loppumaton aarreaitta! Mä taidan suunnitella tästä meillekin jonkun kivan version, kun oon kyllästynyt lataamaan kännykkää ja kameraa olkkarin lattialla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Mäkin iskin tonne sisään sellaisen katkaisimella varustetu ison jatkojohdon. Voi sit yhdellä napsautuksella kytkeä kaikki laitteet kerralla pois päältä.

      Poista
  8. Siis IHAN huikea idea :) Millonkas alat sit niksi-DIY- kirjaa kirjottamaan ;))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä pysty, kun mulla ei oo ikinä ollut yhtäkään sukkahousuniksiä :D Ei kai niksikirjaa vois olla ilman niitä?

      Poista