.

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ikeaa ja korjaushommiaÄiti kävi joku aika sitten Ikeassa ja tietty mun piti jonkinlainen ostoslista tehdä mukaan :)

Mun ostoslista vaan lyhenee joka kerta. Johtunee siitä yksinkertaisesta syystä, ettei meille mahdu enää lisää huonekaluja. Viime kertoina Ikea-kassiin on kertynyt pääasiassa säilytyslaatikoita, kehyksiä, tekstiilejä ja kynttilöitä.
Tällä kertaa oli pakko saada Råskog-tarjoiluvaunu, joka saa kesän asua terassilla ja talveks se pääsee varmaan kylppäriin tai parvekkeelle.
Tähän ajattelin säilöä purkkeihin ja laatikoihin kesällä käytettävät kertakäyttöastiat, lautasliinat ja muuta ruokailuun tarvittavaa.Lisäksi tilasin mustia kannellisia säilytyslaatikoita (oho, ku huono kuva) kausivaatteita säilömään.
Meillä on ennestään samoja laatikoita läpinäkyvinä. Toimivat hyvin käytössä, joten jospa nyt sais loputkin tavarat järjestykseen.

Tänään sain vihdoin toteutettua myös olemattoman pienen korjaushomman, jota en vaan oo saanut aikaseks aiemmin. Ostin joku aika sitten kirpparilta parilla eurolla nää rispaantuneet tähti-tyynynpäälliset.
Hurautin saumurilla molempiin uudet saumat. Aikaa korjaamiseen meni alle 5 min, mutta siihen jahkailuun ja suunnitteluun meni varmaan ainakin pari viikkoa.
Heitin tyynyt terassille. Ei muuten paljo huvittanut asetella ja kuvailla, kun pihalla on +12 astetta ja jäätävä tuuli. Hieman muuttui kelit yhdessä yössä.
Sisätyynyinä hyödynsin muuten taas vanhat "nukkumatyynyt", joten edullisella linjalla jatketaan :)

Toivottavasti muualla Suomessa on paremmat säät. Mä lämmittelen sandaaleissa jäätyneitä varpaitani huopatossuissa. Mä vihaaaaaaaaaaan kylmää!!!
4 kommenttia :

 1. Lepakkotuoli ja Räskog, nyt ottaa sydämmestä. Iik ja apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta. Onks teilläkin vai ovatko ostoslistalla? :D

   Poista
 2. Täällä vaan kuumat kelit jatkuu. Nyt olisi kyllä sateelle ja ukkoselle tilausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tullut vettä joka päivä lauantaista lähtien. Ja nyt on niin kylmää ja jäätävä tuuli, et sormikkaat ei ois yhtään liikaa.
   Onneks meidän kesäkukat ovat edelleen kaupassa.

   Poista