.

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Postiin pettynyt

Tervehdys. Ja kivaa sunnuntaita. En oo taaskaan viikonloppuna saanut postailtua, mutta tällä kertaa mulla on oikeasti hyvä syy. Meni nimittäin taas suunnitelmat uusiksi Postin toiminnan takia. Mun oli tarkoitus poistaa viikonloppuna olohuoneen tv-seinän Lack-hyllyt, pakkeloida ja fiksata seinä ja kiinnittää lopuksi uusi hylly paikoilleen. Ei se nyt ihan niin sitten kuitenkaan mennyt. 

Hyllyn kannattimet olivat eri paketissa hyllylevyjen kanssa ja vain kannakkeet ovat löytäneet perille. Monipakettilähetykseni toinen osa seikkailee (toivottavasti) oikeassa kaupungissa, mutta täysin väärässä postissa. Saapumisilmoitukseen oli onnistuttu rustaamaan sen oikean postikonttorin nimi yhteystietoineen mun osoitetiedoiksi. Hieman ärsyttää. Näitä seinän poraamista vaativia sisustusprojekteja kun tekisi huomattavasti mieluummin silloin, kun oikeasti olisi aikaa ja energiaa myös siivota pöly ja muu moska kunnolla. 

Oon nyt sitten kuitenkin poistanut vanhat hyllyt ja fiksaillut seinää. Toivottavasti hyllykin löytyy lähipäivinä, jotta saisin tavarat paikoilleen.

Nyt meen aloittamaan illan jääkiekkomaratonin. Toivottavasti Leijonien U18-joukkue tuo illalla kultaa Suomeen!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti