.

torstai 13. huhtikuuta 2017

Koneelle kadonneet

Olin muka viime viikonloppuna reipas ja napsin pikasiivouksen jälkeen kuvia ympäri kämppää. Tänään kuitenkin totesin, etten mä oo taaskaan ehtinyt blogin pariin ja sinne ne kuvat on jääneet koneen kansioihin odottelemaan.

Koska meillä ei oo vieläkään esillä ensimmäistäkään pääsiäiskoristetta ja kipaisin tänään kaupasta täysin samanlaisen tulppaanikimpun kuin viikko sitten, ei nää kuvat periaatteessa oo vanhentuneet. Niinpä päätin käyttää ne näin 5 päivää myöhässä.

Huomenna onkin tiedossa monenlaista hommaa. Täällä Pohjanmaalla trullit kiertävät vasta tänä viikonloppuna ja meidän pajunoksat ovat edelleen metsässä. Huomenna on siis kirmattava pitkin pusikoita ja kaivettava höyhenet esiin. Myös munat on maalaamatta ja pääsiäisruohot odottavat edelleen tipujaan tyttären huoneessa. Meidän perhe on näköjään ihan tasaisen huono kaikkien juhlien ja sesonkien kanssa :)

Mitäs te puuhailette pääsiäispyhinä?

4 kommenttia :

 1. Niin täällä meilläkin käy trulleja, olen ostanut hyväskää heidän koppeihin.
  Meillä on suht rauhallista, huomenna tulee nuorin poika+vaimo meille.
  Ehkä käymme keskimmäisen pojan luona sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi tänä vuonna yllättävän vähän trulleja. Taisi surkeilla keleillä olla vaikutusta asiaan.

   Poista
 2. Siivoan, maalaan ja valmisteluja kevään lakkiaisiin mietin. Pullaa leivon huomenna. Auringosta nautin! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin olisi useampi seinä uutta maalikerrosta vailla. Armoton kevätaurinko paljastaa kyllä tehokkaasti kaikki elämän jäljet, mutta on se aurinko vaan niin <3

   Poista