.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Valovaikeuksia ja terassihankintojen pohdintaa



Talvella ei osaa kuvata, kun on niin pimeää. Kesällä ei osaa kuvata vastavaloon. Ei oo amatöörillä kohden koskaan. Napsin varmaan 30 kuvaa onnistumatta, mutta sitten meni hermo. Näillä mennään.


Block on vihdoin saanut tavarat tasoille ja tykkään siitä ihan älyttömän paljon. Peittää kivasti tota vähemmän kaunista patteriakin. Tavarat poimin muilta tasoilta ympäri olohuonetta, joten tavaraa ei meillä esillä ole yhtään sen enempää kuin ennenkään. Nyt tosin tv-taso näyttää vähän kummalliselta, kun siinä on vaan valaisimia. Täytynee vähän funtsia...


Kuten kuvista huomaa, on täällä tänään vihdoinkin nautittu auringonpaisteesta, mutta pitihän se pakollinen sade alkaa tässä alkuillasta. Aurinko kuitenkin paistaa edelleen, joten ehkäpä nyt tulee se paljon kaivattu kesä.


Vietettiin tytön kanssa tänään kolme tuntia pihahommissa. Inhosin lähes joka sekuntia. Kahvitauot terassilla oli niitä hetkiä, joita en inhonnut. Voikukkien nyppiminen, pihan lakaisu, haravointi ja muut pakolliset jutut ei kyllä oo ollenkaan mun lempihommia. Meillä on edelleen osa terassikalusteistakin talvisäilössä. Ehkäpä sitä jaksais aktivoitua tuonkin asian suhteen, kun kelit lämpenisi. 

Ostoslista terassille on tänä vuonna melko kallis. On nimittäin ostettava uudet pehmusteet tuoleihin, sekä grilli. Heivattiin vanhat viime syksynä roskiin. Kahdeksan kesää kestivät kunnialla. Joku Weber sen grillin on kuulemma oltava. Ainakin kyseisillä vempeleillä on hieno hintalappu. Onko sulla käyttökokemuksia? Kannattaako tosiaan sijoittaa noin paljon? Ja sitten ne säätötuolien pehmusteet; mistä kannattaa hankkia ja mitä niistä on järkevää maksaa? Hintahaitari näyttäis niissäkin olevan ihan käsittämättömän laaja.

Mitäs te ootte tänään puuhailleet?



4 kommenttia :

 1. Täällä on tänään mietitty terassikalusteita, ettäpä millaiset... Hauska kuulla, että löytyy muitakin joille ulkohommat ovat yhtä "mukavia". Rikkaruohojen perässä pyllistely ei kuulu kesän ykkösjuttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin myös uudet terassikalusteet, mutta lämpimän säilytystilan puute on turhan iso ongelma. En millään malta ostaa kallista kalustoa ja sitten säiöä pehmusteita kylmään pihavarastoon. Vanhoilla on siis toistaiseksi ainakin mentävä.

   Pihajutut ei oo koskaan olleet mieluisia. Mä aina ihmettelen, miten niin monet odottaa innolla, että pääsevät upottamaan sormensa multaan. Mä viivyttelen aina viimeiseen asti.

   Poista
 2. On kyllä aivan ihana tuo tarjoiluvaunu! Tsemppiä pihahommiin ja terassipähkäilyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös. Kauan piti haaveilla, kunnes maltoin ostaa.

   Onneksi meidän pihoista on karsittu ihan kaikki ylimääräinen kasvillisuus, joten aika helpolla pääsen. Täytyy vielä tutkailla grilli- ja pehmustevaihtoehtoja. Vaikka se grilli on ilmeisesti jo päätetty :)

   Poista