.

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Normann Copenhagen - Block tableTänään on ollut ihan käsittämätön väsy. Vetäisin parin tunnin päikkärit töiden jälkeen ja oon edelleen ihan pyörryksissä. Äsken pakotin itseni tarttumaan imuriin ihan vaan siitä syystä, että mun oli pakko päästä kuvaamaan teille tää ihanuus, jonka hain eilen KN2-myymälästä.


Normann Copenhagenin ihana tarjoiluvaunu on ollut mun haavelistalla pitkään, vaikkei sille oo ollut suoranaista tarvetta tai itsestään selvää sijoituspaikkaakaan. Oon kuitenkin kaivannut jotain laskutasoa jonkun ikkunan eteen, koska meillä ei oo ainuttakaan ikkunalautaa. Tää oli mun mielestä tarkoitukseen sopivan siro ja kevyen näköinen, niinpä pistin sen tilaukseen lahjakortilla ja synttärilahjaksi saaduilla rahoilla. 

Kunhan jaksan raivata pyykkivuoren ja siistiä kämpän jonkinlaiseen kuntoon, niin pääsen miettimään, mitä tähän lopulta laitan. Mitä sä laittaisit?4 kommenttia :

 1. Kenties viherkasvin ja sisustuslehdet alahyllylle. Todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun täytyy pikaisesti kokeilla kasvia tohon niin kauan, kuin se vielä on hengissä :D
   Tää on kyllä yks pitkäaikainen sisustushaave, vaikkei ehkä maailman tarpeellisin hankinta kuitenkaan. Onneksi lahjaksi itselleen voi ostella jotain vähemmän tärkeämpääkin.

   Poista
 2. Ei oo todellista... arvaapa minkä kuvan laitoin tänään mun Room21-kollaasiin ja jätin luonnoksiin odottamaan? Kuvan alla lukee "Tuo Normann Copenhagen-tarjoiluvaunu on ollut jo kauemmin mun toivelistalla. Se on ihana ja mulla niin olis paikkakin sille."

  Samat haaveet siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samikset :) Mä jouduin tätä väriä hetken odottelemaan, mutten uskaltanut repäistä ja hankkia muuta väriä, vaikka ne pastellisävyiset versiot on aika herkkuja.

   Poista