.

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Askarteluinspistä etsimässä



Koska sisustuksen suhteen pää lyö hieman tyhjää, oon taas sortunut ostamaan vaikka minkälaista askartelutarviketta. Ihaniin leimasimiin ja oikeanpuoleiseen nauhaan törmäsin Tigerissa muutama viikko sitten. Pakko ne oli napata mukaan käyttöä odottamaan. Sinooperista ostin muutaman järkyttävän kalliin korkkihelmen, koska en oo niitä mistään muualta löytänyt. Kivat puunapit hyppäsivät ostoskoriin samalla reissulla. Korkkilevyt, vasemmanpuoleiset nauhat ja puuhelmet löytyivät omista kaapeista. 

Samalla kun haalin kaikenlaista kivaa askartelutarviketta, ei mulla ole lopulta mitään hajua, mitä näistä tekisin. Ei kovin järkevää, mutta kaikkia pieniä houkutuksia ei vaan voi vastustaa.







Onneksi kuitenkin törmäsin kaupassa "Kauneimmat askartelut"-lehteen, jonka olemassaolosta mulla ei oo ollut mitään tietoa. Kannen perusteella päättelin, että tästä saattaisi löytyä inspistä. Jotain kivaa jo bongasinkin, mutta jos sulla on heittää kivoja askarteluideoita, niin niitä otetaan mielellään vastaan. Pakko mun on jotain näpertää siihen saakka, että keksin olohuoneen seinille jotain uutta ja pääsen paikkaamaan seiniä ja sisustamaan.

Kivaa sunnuntai-iltaa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti