.

tiistai 28. helmikuuta 2017

Mullat ja kasvit vaihtoonViikko taas vierähti niin äkkiä, etten ehtinyt edes tajuta. Pari päivää kului töiden parissa Helsingissä ja muuten on vaan arki vienyt mennessään. Tätäkin naputtelen junassa.

Jotain pientä oon sentään ehtinyt puuhastelemaan. Perinteisestihän tähän aikaan vuodesta vaihdetaan kasveille mullat, mutta mun hellässä hoidossa suurin osa kasveistakin kaipaa vaihtoa. Koska elinennuste on edelleen viherkasvista riippumatta maksimissaan vuosi; päätin sijoittaa 12 euroa ja hakea Citymarketista tarjouskasveja ihan kassikaupalla.

Nyt meillä asustaa kaksi uutta murattia, kaksi juorua, viirivehka ja kahvipensas. Jännä nähdä, kuka tippuu biojätteeseen ensimmäisenä.
Mitäs teille kuuluu? Oletko hiihtoloman vietossa, vaiko työn touhussa ja arjen askareissa?

P.s. Jos oot nähnyt jossain kivoja (ja mielellään kohtuuhintaisia) amppeliruukkuja, niin vinkkaa mulle. Tuli vähän puskista, ettei Tigerin amppeliruukut kestäneet kosteutta, vaan hajosivat palasiksi parissa tunnissa, vaikken ehtinyt kasvia edes kastelemaan.


2 kommenttia :

 1. Olipa hyvä muistutus, että kasvit tosiaan kaipailis jo mullanvaihtoa ja itsellekin tulee enempi kevätfiilis kun saa sen homman käyntiin ja vallankin sitten kun on sotkut siivottu. :) Ihan työn pyörteissä tässä kesään asti, sitten on parin viikon loma. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kevät on tuonut mukanaan reilusti valoa. Kummasti vaan tosta auringosta saa energiaa ja parempaa fiilistä.

   Poista