.

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Paluu valkoiseenTervehdys kaikille. Täällä on taas viikonloppu vierähtänyt vauhdilla. Eilisen käytin tytön huoneen maalausurakan kimpussa ja vasta puolet projektista on tehtynä. Nuori neiti on jälleen innostunut huoneen sisustamisesta, joten pakko oli kääriä hihat ja vetäistä pari kerrosta valkoista maalia aiemmin hopealasyyrilla kuvioitujen seinien päälle. Kyllä se puhdas valkoinen vaan tekee ihmeitä.

Eilen illalla päivitettiin huoneen hankintalistaa. Kattovalaisin on pitänyt uusia jo parin vuoden ajan, mutta vasta eilen neiti osasi päättää, mitä haluaa. Lisäksi täytyy kuulemma saada pari Muuton Dotsia lisää, koska Hello Kitty-naulakkoa ei saanut ruuvata enää takaisin seinään.

Ja mä oon sitä mieltä, että huoneeseen tarvitaan jokin pieni seinähylly. Koko huoneessa on tasan yhden tauluhyllyn verran hyllytilaa. Ja koska hienoimmat aarteet vaan pitää saada esille, on työpöytä aina täynnä tavaraa. Tuohon sängyn yläpuolelle kaapin viereen sopisi kivasti esimerkiksi valkoinen String Pocket. Vai oisko jollain joku muu kiva hyllyehdotus?2 kommenttia :

  1. Kivan näköinen huoeesta tuli. Neidit tietävät mitä haluavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se huomattavasti raikkaamman oloinen, kun seinät on puhtaan valkoiset.

      Poista