.

torstai 8. joulukuuta 2016

DIY: KarkkikeppikoristeetKoska perheessä on yksi pieni jouluihminen, ei jouluaskarteluilta ja koristeilta voi ihan täysin välttyä. Viime viikonloppuna etsittiin netistä helppoja jouluaskarteluja, joihin tarvikkeet löytyisi kotoa. Päädyttiin väkertämään hamahelmistä ja piippurasseista karkkitikkukoristeita. Meillä värit on nyt vähän epätyypillisemmät, mutta ei se onneksi meitä haitannut.


Mä olin vielä askarrellessa siinä luulossa, että nää laitettaisiin joulukorttien koristeiksi, mutta lopulta mulle kerrottiin, että nää tulee siihen pieneen joulukuuseen, jonka tyttö haluaa omaan huoneeseen. Ei se sitten muu auttanut, kuin hankkia minikokoinen tekokuusi Clasulta koristeltavaksi. Vähän on näköjään oksat vinossa. Melkein niinkuin oikeassa kuusessa :)


P.s. Täällä on viime päivät kuluneet teknisesti haasteellisissa merkeissä. Viimeisen kolmen viikon aikana on hankittu uusi tv takkuilevan tilalle. Sitten poksahti parissa päivässä useammasta lampusta polttimo. Toissapäivänä pimeni nettiboksi. Eilen hajosi läppärin laturi ja digiboksi. Mitähän seuraavaksi...2 kommenttia :

  1. Nuo ovat oikean karkin näköisiä, luulinkin että olet alkanut karkkimestariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin karkkikeppien teko näin helppoa ja nopeaa :)

      Poista