.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Valkoiset verhotKivaa sunnuntaita! Täällä se näyttäis olevan harmaa sadepäivä. Just sellanen, ettei sisällä näe eteensä ilman valoja. Aika ärsyttävää näin kuvaamisen kannalta, mutta ei voi mitään.

Eilen harrastin kurjuuden maksimointia. Koska tiedossa oli ärsyttävää lakanoiden vaihtoa, päätin triplata epämieluisien tehtävien määrän vaihtamalla sekä olohuoneen, että makuuhuoneen verhot. Sain pelkkään silitykseen tuhrattua yli 2 tuntia. Mutta ei siitä sen enempää.


Olohuoneen värit ja kuosit vähenivät entisestään, kun vaihdoin tänne valkoiset verhot. Jotenkin musta tuntuu, että ne ei tulleet jäädäkseen. Ruskeat ikkunoiden "välit" nimittäin pomppaavat mun silmille nyt ihan liikaa. Täytyy kokeilla vetää verhoja vähän enemmän ikkunoiden eteen, koska ongelman paras ratkaisu on osa 5-vuotissuunnitelmaa, eikä siis ihan heti ole korjaantumassa.


Silittäessäni aloin kyllä vakavasti harkita verhovaraston uusimista. Rennot ja ryppyisinäkin kauniit pellavaverhot houkuttelisivat kovasti ihan käytännöllisyyden vuoksi. Kaikista Marimekko-aarteistani en kuitenkaan ole valmis luopumaan, joten mitä mieltä olette, voiko yksivärisiä pellavaverhoja yhdistellä kuviollisiin puuvillaverhoihin? Itse ajattelisin, että ei, mutta en oo kyllä koskaan päässyt tällaista yhdistelmää näkemään. 


2 kommenttia :

 1. Mulla ainakin roikkuu kotona toisella puolen Marimekkoa tms kuviollista /värikästä ja toisella puolella Ikean 250x150cm lakanat kaksinkappalein jolloin ovat siis ns rypytyksellä ja tuo värikäs verho siis suorana jotta kuvio pääsee oikeuksiinsa. Eipä mulle kukaan oo ainakaan sanonut etteikö sopisi ja ite tykkään, muuten menis mielestäni jo liian kirjavaks jos molemmin puolin ikkunaa roikkuisi esim Marimekon räsymattoa värikkäänä :) t Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä sun kanssa ihan samoilla linjoilla. Tykkään paljon monista Marimekon kuoseista, mutta usein mulle riittää se yks kuviollinen/kirjava verho.

   Aurinkoista illanjatkoa :)

   Poista