.

lauantai 15. marraskuuta 2014

Lauantain kuulumisiaTäällä podetaan väsymystä ja päänsärkyä jo toista päivää putkeen. Jatkuva pimeys ei tosiaankaan sovi mulle ja oon nukkunut nyt parina iltana "päikkärit", joka on mulle äärimmäisen harvinaista. Juuri mitään en oo jaksanut tehdä, mutta eipä sitä kai aina tarvikaan. Niinpä ajattelin vielä kiusata teitä yhdellä aiemmalla aikaansaannoksella, jonka meinasin ihan unohtaa.


Mulla oli niin kauhee kiire saada kaikki trikookuteet käytettyä, että yks kori unohtui täysin esitellä täällä. Se säilöö tällä hetkellä jo melko suureksi venähtäneen jämälankapeitto-projektin. Taitaa halkaisija olla jo 1,5 metrin luokkaa. 

Ettei olohuone täyttyisi kokonaan erilaisista koreista, siirsin beigen korin makkariin. Täytyy tällekin keksiä joku toinen käyttötarkoitus, kunhan saan viimeisetkin lankakerät käytettyä ja torkkupeiton valmiiksi. Ei se taidakaan jäädä ikuisuusprojektiksi.


Nyt aion laittaa saunan päälle ja kokeilla, josko se veis mun päänsäryn pois. Toivottavasti teidän lauantai on sujunut mukavammin.


6 kommenttia :

 1. Tosi kivan korin olet tehnyt, jos mielit lisää mustavalkoista on blogissani arvonta :)

  VastaaPoista
 2. Pimeys ei sovi meikäläisellekään! Ei sitten ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää väsymyksen määrä on ihan käsittämätön. Onneksi pian pääsee taas nukkumaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jollekin vitamiinikuurille tässä on kyllä ruvettava. Ei riitä vuorokaudessa tunnit riittävään nukkumiseen.

   Poista