.

maanantai 5. elokuuta 2013

Lainattuja säilytysideoita



Samalla kun siirsin ompelukamoja vaatehuoneeseen, piti vihdoin järjestää narut, nyörit ja nauhat järkevästi. Nää on ennen ollut sullottuina kuminauhojen, kanttinauhojen ja vetoketjujen sekaan, mutta koska mä käytän näitä tuunailuun ja kaikenlaiseen väsäilyyn, en halunnut niitä vaatehuoneeseen säilöä. 




Tän nerokkaan TicTac-idean oon poiminut jo kauan sitten. Siks olikin noi tyhjät pakkaukset laatikon pohjalla sisältöä odottamassa. Näitä pitäis vaan kerätä enemmänkin. 




Miten yksinkertaisen näppärää. Harmi, etten tiedä, ketä tästä ideasta pitäis kiittää.




Nää pääsivät nyt rinnakkain työpisteen toiseen krääsähyllyyn. Sopivasti käden ulottuvilla ja kyllä nää mun mielestä katsettakin kestää.




Koska noita rasioita ei ollut tarpeeksi, piti loppuihin soveltaa myös lainattua pyykkipoikaideaa. Tän nappasin joku aika sitten jostain kotimaisesta sisustuslehdestä. Ei ihan yhtä nättiä, mutta joka tapauksessa toimivaa.




Nää tökkäsin laatikkoon piiloon. Eipä ainakaan tarvi ens kerralla selvitellä nauhakaaosta ja tökätä sormeaan erilaisiin neuloihin, joilla ennen nauhat yritin niputtaa.




Tän tyyppiset säilytysideat on muuten lämpimästi tervetulleita. Eli jos sulla on joku nerokas säilytysratkaisu, niin vinkkaa tänne. Otan kiitollisena vastaan.

Täällä valmistaudutaan vastaanottamaan sukulaisvieraita Ruotsista. Aamupäivä metsästettiin munkkipossuja, jotka olivat vieraiden ykköstoive. Possukatras on odottamassa ja makaronilaatikot uunissa. Nyt salaatintekoon ja siivoamaan viimeisetkin romut piiloon.

Kivaa alkanutta viikkoa :)





10 kommenttia :

  1. Tiktak -purkki-idea on nerokas - ja vielä hyvännäköinenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. En ois kyllä ikinä ite keksinyt, koska meille ei näitä rasioita normaalisti kerry.

      Poista
  2. On kyllä kätevä idea :) Meillä on Pringles purkissa pieniä muovipusseja ja tulitikkurasioissa nuppineuloja. Niitäkin vois fiksata mieleisekseen.. hhmm.. Ehkä innostun, kun saadaan tää muutto tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ideoista. Tosta tulikin mieleen, et tokihan nauhaakin vois säilöä tulitikkuaskiin ja vetäistä vaan pään sieltä raosta.

      Poista
  3. Onpa kätsyt! Ja miten ihanat telineet olit tehnyt pyyhkeille ja vanulapuille, wautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tällaiset oivallukset on niin kivoja. Usein ei tarvi ees tuunailla mitään ja materiaalikin on melkein ilmaista.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mulle saa vastaavia mielellään jakaa. Nää on ihan lemppareita.

      Poista
  5. :) Kätsyä! Mä olen semisti yllättynyt ettet ollut tuunannut pyykkipoikia ;)))!!!

    Kivaa päivää Annalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Taisivat olla ainoat kaks käsittelemätöntä :D
      Kivaa päivää sulle myös <3

      Poista