.

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

DIY: Lisäravinnepurkeista amppeleiksiVenähtäneen joululoman jälkeen oli jo korkea aika avata kone kuukauden tauon jälkeen ja palata ruotuun. Oon kyllä pitänyt nyt niin totaalista blogilomaa, etten oo napsinut edes kuvia varastoon. Onneksi koneella on ollut jo jonkin aikaa odottelemassa muutamia DIY-juttuja, jotka on vaan jääneet toistaiseksi julkaisematta.

Meille kertyy melko säännöllisesti erilaisia tyhjiä lisäravinnepurkkeja, joita en millään malta heittää roskiin. Ihan jokaista ei kuitenkaan kannata säilytyspurkiksi tuunata, joten täytyi välillä kehittää jotain muuta. Mittasin sopivan korkuuden ja leikkasin purkeista yläosan pois. Onnistui helposti puukolla, koska muovi ei oo kovinkaan paksua.


Purkin päälle virkkasin ihan vapaasti soveltaen jämälangoista päälliset. Tein vaan perusohjeella ympyrää niin kauan, että pohja peittyi, jonka jälkeen jatkoin virkkaamista silmukoita lisäämättä, kunnes korkeus oli sopiva.  

Jälkiviisaana voisi todeta, että olisi ehkä kannattanut tehdä päällisestä hieman matalampi ja tehdä ripustusnaruille reiät myös purkkiin, jolloin tuo päällinen ei venyisi painon takia, mutta ehkä sitten seuraavalla kertaa. Kestää se käyttöä näinkin. Meillä kotona ei o muuten tapahtunut sisustuksen suhteen yhtään mitään. Kovasti odottelen jo joka keväisen sisustusinspiksen saapumista. Alkaa jo itseäkin kyllästyttää.


Mukavaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti