.

maanantai 23. toukokuuta 2016

Kurkistus Seinäjoen asuntomessuille



Lauantaina vietettiin lähes 50 bloggarin kanssa aurinkoista päivää Seinäjoen asuntomessualueella. Olette ehkä jo törmänneet muihin blogipostaukseen kyseisestä päivästä. Siltä varalta mä päätin hypätä suoraan asiaan ja säästää ne herkullisimmat tarjoilukuvat myöhempiin postauksiin. 

Edellisen käynnin jälkeen alue oli muuttunut todella paljon ja monet kodeista olivat jo täysin valmiita. Kuvia kertyi paljon, mutta ensimmäiseksi esittelen teille kaksi vaaleaa ja tunnelmallista kotia. Kimara Katariina on moderni pohjalaistalo, jonka sisätilojen vaaleus hieman yllätti allekirjoittaneen. Positiivisesti. Tykkäsin kovasti talon maltillisesta koosta ja esteettömyyden huomioimisesta. Tästä talosta löytyi jopa hissi.



Pikkuusen paree miellyttää kokonaisuutena mun silmää todella paljon. Pidin kovasti vaaleudesta, avoimesta tilasta, suurista ikkunoista ja sisustusvalinnoista. Kuvissa näette kohteista vain muutaman kulman. Kannattaa ehdottomasti mennä kesällä tutustumaan paikan päälle.



Ootko sä käynyt usein asuntomessuilla? Aiotko mennä myös Seinäjoelle? Itse en oo messuilla pahemmin vieraillut. Ehkä siksi olenkin niin innoissani tästä projektista, jossa ollaan päästy tutustumaan alueeseen pariin kertaan jo rakennusvaiheessa. Seinäjoen messuilla aion kyllä poiketa myös kesällä, kun sattuu olemaan niin lähellä. Odotan myös innolla näkeväni kaikki ne kohteet valmiina, joiden ohi ollaan kuljettu useampaan kertaan, mutta sisään ei olla päästy kurkistamaan. 



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti